Hetken enkeleitä

Runoilija kivenpyörittäjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Zegar bije. Wszystkich.
 

Heikolla hetkellä olit lähellä ja läsnä
Tuki persoonasi omaani, olit tässä
Entä sinä toinen joka juttelit
kanssani niin kuin ei kukaan muu ennen

Muistan viehättävän kesämökkisi
muistan joitakin viljelmiäsi
kaikkea mikä maasta tulee hoidit rakkaudella
Toinen viattoman vaalen hiuksin
sai maailman puolelleen, minutkin
mutta bruneteksi hän jäikin

Kaiken jälkeen tuli kolmas ovenraosta

enkä edes huomannut sanoa

tervetuloa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot