Rakkaudella kyllästettyä

Runoilija Jodie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jotkut rakkaudet koskevat enemmän kuin toiset."
 

Olisitpa yönä jokaisena siinä,
kiinni kyljessä, lyhythiuksinen pää tyynyllä samalla.

Puristaisit kainaloon,
niin turvalliseen ja vahvaan,
siihen kainaloon,
jossa aina päivisinkin piipahdan
- johon suudelman joskus ohimolle armahdan.

Tuoksusi niin tuttu on,
miehekäs ja huoleton.
Myskiä, kahvinpuruja ja tupakkaa,
susta tulen aina muistamaan.

"Rakastan sua",
kuiskaat ja suutelet,
mut uneen tuuditat kuin lapsosen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot