Mies suden silmissä

Runoilija Jodie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jotkut rakkaudet koskevat enemmän kuin toiset."
 

On kylä synkkä,
tumma, autio niin.
Siellä kulkee kalpea tyttö,
pukeutuneena rikkinäisiin hepeniin.

Huudot vaimeat hiljentää,
pisara huulella kimmeltää.
Nauttii, nauraa, voitostaan,
kun uuden uhrin kynsiin saa!

Pimeys syliinsä niin hukuttanut,
ettei valoa ole edes havainnut.

Toinen peto, karvainen,
katsoo poikki piennarten.
Tarkkaillen ja punniten,
miten kohtaa tytön valkoisen.

Tätä seurannut on jo päiviä,
muttei uskaltanut ole näyttäytyä.
Raa'an voiman, kuoleman tuoksun tuntee nenässään,
verta janoaa myös tohkeissaan.

Oksa rasahtaa,
suden paljastaa.

Tyttö kalvakka kiepahtaa ja sähähtää.

On kaksi olentoa vastakkain,
toinen koskaan nähnyt toista lain.
Tunne kumma, hämmästys,
mikä on tuo kangastus?

Susi mieheen sulautuu,
mies suden sieluksi muuntautuu.

Kuka olet,
mies sudessa?

Yksinäisyys kuonon nostaa vasten kuuta,
jos kumppanikseni tulet, et tarvi muuta!
Turkki värisee kanssa yön koleuden,
silmät kertovat tunteen vahvuuden.

Käsi hento koskettaa,
turkkia niin karheaa.

Rapsuttaa korvan takaa,
silittää takkuista lapaa.

"Susi miehen sielussa,
mies suden silmissä,
kanssas vaellan mä ääriin maailman,
jos vain kerrot että mua rakastat."

Ja niin hopeista kuunsiltaa pitkin juoksevat,
pimeyden kehrät sydämissään nauravat,
kun pedot toisiaan rakastavat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot