Taito tuhoon

Runoilija Starshoot

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelasta minut rakkaani, vie meidät takaisin pilvilinnaan, jossa jo kerran olimme.
 

Pettymys, päättämättömyys
katkeruus, onttous
yksinäisyys ja melankolisuus.
Ne elämän välttämättömät pahat
jotka muut syrjäyttää.

Ne omat muut tunteeni,
niitä en paljasta.
Kuortani en avaa,
sisintäni en paljasta.
Peilistä katsoo vain väsynyt vahva ihminen.
Joka ei ole miltä näyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja katkeraa. Taidokasta. Tulkintana aukeaa ainakin itselleni täysin tämän hetkisen tilani mukaan.

 

Käyttäjän kaikki runot