Portaat

Runoilija Starshoot

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelasta minut rakkaani, vie meidät takaisin pilvilinnaan, jossa jo kerran olimme.
 

Yhdessä kuljimme pitkään,
jätti elämä meihin arvet.
Viimeinen matka edessä,
jaksa vielä, minä autan.
Ei haittaa vaikka kaadut,
se ei satu enää.

Puhtaan marmorisia portaita,
ylöspäin kohti tietämätöntä.
Käsi kädessäsi, näin on hyvä kulkea.
Maisemat hämärtyvät,
kivut väistyvät.
Näin on hyvä olla, lähelläsi.

Viimeinen rutistus, pari askelta.
Kohta olemme perillä,
kauneuden tyyssijassa.
Tässä me nyt olemme, huipulla.
Vilkaisu alas, ja minua huimaa.
Alhaalla odottaa vanha elämämme.
Puristan kättäsi lujempaa,
ja astumme yhteisestä sopimuksesta reunan yli paratiisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, kuvaileva runo

Kaunis, kuvaileva runo

 

Käyttäjän kaikki runot