Laatikko

Runoilija Starshoot

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelasta minut rakkaani, vie meidät takaisin pilvilinnaan, jossa jo kerran olimme.
 

Vanha pahvilaatikko
kulmista kärsinyt.
Sisällä kaikki kirjeesi minulle,
hyvät sekä pahat.
Ensimmäisen avaan.
Se on laikukas ja epäselvä,
kyynelillä tahrittu.
Taskusta sytkäri,
kipinä kohti kirjettä.
Pudotan sen palavana laatikkoon.
Tuli löytää muutkin
niinkuin se aina tekee.
Savu kirvelee silmiä
silmät kostuvat.
Kyyneleet tippuvat liekkeihin
mutta ei se siitä sammu.
Ei meistä kumpikaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot