Mitä näen?

Runoilija Starshoot

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelasta minut rakkaani, vie meidät takaisin pilvilinnaan, jossa jo kerran olimme.
 

Katson silmiisi, näen rakkauden.
Katson hymyäsi, näen hellyyden.
Kuuntelen nauruasi, kuulen kaunista musiikkia.
Katson epätoivoasi, näen kauneimman ja vahvimman ihmisen ikinä.
Katson sekoiluasi, näen ilosi.
Kuuntelen kiukunpuuskaasi, en saa mielenrauhaa, ennen kuin toistat olevasi kunnossa.

Sanot jäähyväisesi, ja tuhkaat sydämeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienot värit alussa ja lopussa musta kruunaa kaiken pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot