Hyvä yritys

Runoilija Starshoot

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelasta minut rakkaani, vie meidät takaisin pilvilinnaan, jossa jo kerran olimme.
 

Päivästä toiseen
niin urheaa esitän.
Kun joku sinusta mainitsee
kohautan hartioita ja käännän pään.

Mitä sisälläni tapahtuu, sitä ette tiedä.
Ja sinä, sinä joka tiedät.
Sinä olet kyllä taitava.
Aina kun tarvitsisin olkapäätä
et ole huomaavinaankaan.
En kyllä voi syyttää muita.

Yrittänyttä ei kuullemma laiteta.
Olen yrittänyt. Olen todella.
Mutta kaikki mitä teen, mihin meen muistuttaa kaikesta mitä meillä oli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Väsynyttä, toivottoman tuntuista tekstiä. Kaunista kerrontaa.

Hyvää syntymäpäivää:)

 

Käyttäjän kaikki runot