Kuutamo

Runoilija hetu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso kauas järvelle
Katso kuinka kuu sen pintaan loistaa
Kun katsot tarpeeksi lähelle
se kauniit kasvosi pinnastaan peilaa

Kaipaatko sitä tunnetta
kun tyynen järven rannalla aika lopettaa kulkunsa
Lämmin hämärä saapuu
ja hetki tuntuu jatkuvalta ikuisuudelta

Eletään elämää uudestaan
vaikka kuolema korjaa sen joka kerta
En edellisistä taida mitään muistaa
mutta ympäriltä sen pystyn tuntemaan

Jos uskallat niin voit jaksaa
uida kauas tuonne vastarannalle
Koska minusta ei siihen ole
hukkuisin varmaan jonnekkin puolimatkan kohdalle

Näet jotain kaunista, osoitat ja kysyt
voisinko sen sinulle hakea
vaikka tiedäämme hyvin kumpikin
ettei kuutamoa voi järven pinnasta poimia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä..

hyvä..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
hetu Jäljet 23.4.2015 3 Runo
hetu Luutarha 20.11.2006 2 Runo
hetu Kuutamo 13.4.2011 2 Runo
hetu Kuollessani 14.11.2006 1 Runo
hetu Neva 4.8.2007 1 Runo
hetu Surujen Syvä Uoma 14.12.2006 1 Runo
hetu Melankoliaa 8.1.2007 1 Runo
hetu Vuodet 23.4.2015 0 Laulu
hetu Liike 4.8.2007 0 Runo
hetu Eksyneiden metsä 16.6.2007 0 Runo