ikuinen uni

Runoilija TiiÅ-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

silloin kerran kun sut näin unissa,
ensimmäisen kertaan vuoteen nukuin rauhallaisesti,
halusin sillon, että siitä unesta heräisi en
painajaiset samana yönä oli jääneet takseni
ja sä kuiskasit mulle; "olen sinun kanssa nyt ja aina"
ne sanat päässäni jylläsi,
päätin meidän tiet ei eroa koskaan
sinulle sen yhden velkaa olen
pelastit elämäni, olet mulle se valkoinen suojelu-enkeli

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot