ahdistus

Runoilija TiiÅ-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin taas ennen kuin nukahdan
jos aamulla en herää
mietin jääkö kukaan kaipaamaan
jos nukahdan ikuiseen uneen
kirjoitan taas
"ei mulla ol kun kynä ja paperi"
kun olet tämän lukenut
olen jo nukahtanut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot