seuraa vailla

Runoilija TiiÅ-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puiston penkillä
istuu tyttö tuo samainen
miettii miksi
teki sen
muutti maalta kaupunkiin
ny taas tyttö aevan
yksinäinen
odottaa rinnalleen
jonkun löytävän
samassa poika tuo
ihanainen
ohi kävelee
tytölle söpösti irvistää
tyttö tajuaa sen:
"en ole ennään yksinäinen"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sai minut nauramaan! Ihana tunnelma.

 

Käyttäjän kaikki runot