Vuoksesi kurkoitan tähtiin

Runoilija TiiÅ-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko se mahdotonta,
jos sinut vielä
joskus vaikka näkisin?
Olisiko se mahdotonta,
jos sinua vielä
joskus vaikka halaisin?

Kysymyksiä on paljon
eniten haluaisin tietää
miksi joskus jouduit lähtemää,
etkä päässyt takaisin
tulemaan..
Jos vaikka olisit päässyt,
olisitko tullut?

Niin paljon sanoja, jotka
jäi sanomatta...
niin monia lauseita, jotka
olisin halunnut sanoa...
Enään se ei ole mahdollista,
vai onko?
Sitä kukaan koskaan
tietää ei voi

Mutta lupauksiaja muistoja
niitä..niitä minulla on

Sinulta en voi mittään pyytää,
vai voinko?
Jos vaikka voisin,en tiedä
pyytäisinkö...

Aika parantaa haavat, vai parantaako?`
minusta tuntuu ettei
laastarit eikä aika näitä syviä,
ruhjeisia ja tuskaisia haavoja parantaa

Olen menettänyt jotain todella tärkeää,
jotai mitä kaikilla muillakin on,
jotain mikä toisi valoa minun synkkään
ja mutkikkaiseen elämään,
jotain mikä olisi minulle enemmän,
kuin unelmaa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot