Ei unohda

Runoilija Sasori93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aikaa on mennyt
Se koskettaa vieläkin
Koskettaa todellakin
Sydämeni muistaa
Sinut ainiaan
Vaikka mieli sanoo toista
Mutta sydän ei voi unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean hyvä on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot