Nimetön

Runoilija MipaA

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

unelmistani ei välttämättä tule totta
sen huomaan vielä nytten tai kohta

en tarvitse miestä joka satuttaa
tarvitsen jonkun joka elämässä opettaa

ei rakkaus kuitenkaan kestä ikuisesti
vaan satuttaa ja haavoittaa helvetisti

ehkä mulla on trauma ja sitoutumis pelko
olen kova päältäpäin mutta sisältä heikko

tässäkään jutussa kai ole järkeä ollenkaan
mutta tunteiden purkaminen mua helpottaa

Selite: 
vanha. lisäsin kuitenki..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot