Heikoilla jäillä

Runoilija Riipaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu kuin kulkisin heikoilla jäillä
Ja kun se toinen rannalle ilmaantuu
Jää altani rikki räsähtää etkä mua
Muista koskaan nähneeskään
Kuin vain korvaisin sulle kaiken sen
Jonka se toinen lähtiessään sulta vei

Ja mä olen tässä nyt ettei sun tarvitsis
Enää näyttää kuinka häntä ikävöitkään

Et kerro eleelläkään mitä teille kävi
Sen tiedän vain
Sä itkemään jäit
Ja mä tiedän miten paljon häntä rakastit
Mutta tiedätkö sä? Mä en voi olla sulle hän

Ja se satuttaa mua yhä enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot