Viallinen

Runoilija Dollmaker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2015 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Viallinen,
varmasti jokin vika löytyy.
Liian nuori, kokematon,
hän sanoo.
Aloitekyvytön,
pelkkä ulkokuori vain.
Tunteeton,
niinhän sinä sanoit.

Itse herra täydellisyys,
omasta mielestään.
Anteeksi on helppo sana,
kuultu liian monta kertaa.

Rakkaus sokaisee,
en ymmärtänyt,
en huomannut.
Syyllistämistä,
haukkumista rivien välissä.

Uusi nainen,
kiellät kaiken.
Enää en usko,
valheisiis ihaniin.
Jätän sut taakseni,
itkua monta päivää.
Mies ei edes huomaa,
kipua jota aiheuttaa.

Selite: 
Muistimpas tämänkin sivun olemassaolon, ns. vanhaa tekstiä tämä :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot