Happening

Runoilija Dollmaker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2015 17:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

There was a girl
who was innocent
she hoped everybody would be good
she believed in everyone

There was a boy
who also was innocent from his heart
he tought nobody would truly be good
he didn't believe in anyone

But then they met
girl learned everything wasn't so perfect
boy learned there is sometimes perfection
They fell in love
They learned everything from eachother
but nature was against it
natural disaster shocked the world
And there was a story
about girl and boy
Who never met again after what had happened

Selite: 
Tuli inspistä Japanissa tapahtuneesta ja kirjoitin tälläisen. Osanottoni kaikille jotka ovat menettäneet läheisensä jonkin luonnonilmiön takia. Tällä hetkellä myöskin Japanissa on ihmisiä, jotka ovat menettäneet rakkaansa luonnon takia. Nyt tuntuisi hyvältä olla siellä auttamassa kaikkia, jotka tarvitsevat apua. Toivottavasti Japani saadaan 'parsittua' taas nopeasti kokoon. Tapahtuneella on paljon vaikutuksia myös muuhunkin maailmaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan kaunista tekstiä!

 

Käyttäjän kaikki runot