Nimetön

Runoilija Pinkkura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän vain kerran.
 

Katselen sinua,
et kai näe minua.

Kosketan sinua,
et kai huomaa minua.

En kestä näkymättömyyttä,
enkä ansaitse näkyvyyttä.

Anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nöyrä

 

Käyttäjän kaikki runot