delfinaario

Runoilija 19b8472664ec5e82c81108eec2f36100

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

olen kettu kaikissa sateenkaaren väreissä
 

mistä ne saa

sinisiä delfiinikynsiharjoja
joista hullaannun vallan

verensokeri nousee tuhanteen

ja särjen päätäni

ihanilla sokeripalasilla

ja ihanassa meressä kellun
enkä muista

mitä teen mitä.
enkä rantaa näe

enkä sitä löydä

pienimmäksi
kauneimmaksi manaatiksi
siniseen delfinaarioon

kätkeydyn.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot