Nimetön

Runoilija WooDoo-Doll

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Elämä kantaa ~
 

Sattuu liikaa,
epävarmuus todellisesta rakkaudesta.
Yritä ymmärtää
mua on kohdeltu heittopussina tuhat kertaa.

Jos et nyt helvetti huomaa,
oon rakastunu
ja suhun vaan!

Sun sanas iskee suoraan mun sydämeen.
En pysty tätä kieltämään, haluaisin sut mun elämään.
Mut rakastuin mieheen enkä pikku poikaan.
Toivon että sen miehen susta joskus vielä saan !

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot