Paniikki

Runoilija WooDoo-Doll

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Elämä kantaa ~
 

Paniikki iskee
se sydämeen nousee.
Painostava tunne
ei anna mielenrauhaa.

Lisänä kaikelle
stressin aallokoille
sisälläni tukehdun
polttavaan paloon hukun.

Mahdollisesti tässä
ei kestä painetta
mut se on hinta elämästä.

Jälkiä joka puolella.
Niitä ei huomaa
mutta tuntuu niin pahalta.
Sisältäpäin katsoessa
näkee monia haavoja
teipillä paikattuja.

Ne kestää kauan korjaantua.
Sitä odotellessa kärsin paniikista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnettu on, hyvä kuvaus. hyvä runo. :)

Menee niin suosikkiin <3 "sitä odotellessa kärsin paniikista" <3

hieno ja koskettava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot