Aukaise haavat

Runoilija WooDoo-Doll

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Elämä kantaa ~
 

Ihmisyys sieluani silppoo
Sirpaleet terävät
ne kaiken tahallaan rikkoo.
Ei anna armoa
olen vain yksin tässä huoneessa
jossa seinät liikkuu sisäänpäin.

Mene pois kun huudan
mene pois kun vielä voit.
Aukaise kaikki haavani ja nuole niihin suolaa.

Rikon lasin jotta tunnen vielä kivun
Sullon sirpaleet sisällesi vellomaan
Kuka nyt nauraa?
Kuka nauraa saa?
(et sinä ainakaan)

Mene pois kun huudan
mene pois kun vielä voit.
Aukaise kaikki haavani ja järkytä mieleni

Neliö neliöltä
tila häviää
laukaisen kaikki ansat
ja juoksen pimeään.
Tule perässä jos uskallat
sähkötuolin vuoksesi asennan.
ja sinua tuolissa kidutan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot