Mene pois!

Runoilija WooDoo-Doll

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Elämä kantaa ~
 

Tuska niin valtava,
se sattuu!
se sattuu!
Kun aina mulle näin teet.
Viha niin raivoisa,
se kuuluu!
se kuuluu!

Mene pois!
mene pois!
mene pois!

Rakkaus niin huumaava,
jäi eloon!
jäi eloon!
Saat mun himoni syttymään.

Siks mielummin
jään vihaamaan,
kun kaveri en olla voi.
En sua päästä lähelle ollenkaan,
se liikaa mulle ois.

Mene pois!
Mene pois!
Mene pois!

Miksi jäät mua rakastamaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. rakastavaa vihaa, pidän :))

uuuh.. aika kuuma runo sinäänsä.. hienoa tekstiä :)

Hmm.. rakastavaa vihaa, pidän :))

uuuh.. aika kuuma runo sinäänsä.. hienoa tekstiä :)

mielenkiintoinen tapa tehostaa toistoilla sanomaa, kiitos!!
 

Käyttäjän kaikki runot