Et voi tietää miltä tuntuu

Runoilija WooDoo-Doll

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Elämä kantaa ~
 

Haluan vain itkeä,
haluan vain huutaa.
Koskee, koskee.
Mieltä niin painaa.
Hymyile hampaat irvessä.
Ehkä se auttaa.
Ihmiset ihmettelee miksi en voi nauraa.
Positiivisuus kehiin.
Kyllä lääkärit hoitaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimia! ja kiitos arvostelustasi :3

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot