Nimetön

Runoilija WooDoo-Doll

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Elämä kantaa ~
 

Ymmärrä että he muut
eivät minuun enää vaikuta.
Sinä se minua johdat eteenpäin!
Vaikka kuinka hän yrittäisi mua sekoittaa.
Käännyn pois enkä tunne kaipausta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uulala nappaa keikon ja syöttää sen maaliin!

Voi rakas <3 niin ihana ja päättäväinen

Bravo!

 

Käyttäjän kaikki runot