Nimetön

Runoilija WooDoo-Doll

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Elämä kantaa ~
 

Kokosit ehjäksi sydämmeni,
nyt se kuuluu vain sinulle.
Silitit pois mun huoleni,
en muuta voi kuin rakastaa.
Ja jos en sua nää
sydän hakkaa rintaani reikää.
Aivan liian suurta.
En edes pysty luopumaan susta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot