Kohtaaminen

Runoilija Carminella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menin paikkaan tuntemattomaan, missä minut hyväksyttiin vielä parempana kuin olen.
Yllätyin hymyksi asti.

Nukuin lumitiikerini kanssa,
lähekkäin.

Niin kiinni toisissamme, että ylsit kuiskaamaan korvaani:
Tule lähemmäksi.

Painauduin kainaloosi aivan kuin olisin ollut siinä aina,
niinkuin kotonani lämpimän peiton alla.

Suutelit minua kerta toisensa jälkeen ja pahoittelit, että sellainen vain olet. Unipusuttelija.

Selite: 
Niin se kohtalo vaan kuljettaa:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi mikä ihana kohtaaminen. Onnea runosi täynnänsä.

Onnea myös synttärisi johdosta.

Kiva hyvänmielen runo.

Kohtalo mokoma on tuulella käypä veikko Sen kynsissä ei hevillä selviä heikko.

 

Käyttäjän kaikki runot