Ruma

Runoilija Rienis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso. Järkyty.
Miksi se on?
Pyydä perusteluja.
Myrkyttää tilan, rikkoo silmät
Varo. Älä katso.
Ettei se käy meihin

Katso. Inhoa.
Kuinka se voi olla?
Mennään pois,
pois sen luota
muualle, kauniimman luo
ettei tarvitse puhua.
Johonkin muualle,
missä voimme kumartaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot