Kylmänkiilto

Runoilija Rienis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt kidut, huudat
itket hulluutta ulos
Vielä sanoit että elämä on hyvä
Silloin nautit, huusit
nauroit hulluutta ulos

Oliko sen arvoista?

Itse olen tyynenä ollut
ihmetellen onneasi
päivitellen kärsimystäsi
Sanoin ettei kannata
Nyt voisit olla kuten minä;
tyytyväinen, ehjä
tasainen kuin lasitettu helmi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot