Kellopeli

Runoilija Rienis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ostin tänään kellopelin.
Jotain vain itselleni.
Viritin kellopelin viidennen kerran.
Kyllä se tulee soimaan kauniisti.

Kuulin ullakolta ääniä.
En kyllä käynyt tarkistamassa
keskeyttänyt virittämistä.

Sinä et ehdi soittoani kuulla.
Mitäpä tuosta.
En minä sitä vuoksesi soittaisikaan.

Soitto tulee kuulostamaan kauniilta
tyhjässä talossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mä kyllä pidän tästä! ainoa vain, että jos teksti olisi omaani, niin korvaisin toistuvia sanoja synonyymeilla.

silti oikein hyvää työtä :)

 

Käyttäjän kaikki runot