Pieni lapsonen

Runoilija just dead

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen ihmehihhuli vaan...
 

Kun heräsin sen tajusin
sisältä tyhjä olin jo
se kuollut oli nukkuessain
ja herätessä tahdoin sen
takaisin sen pienen lapsosen
Hän pois luotani lähti
sammui elämäni tähti
jos sen olisin pitää voinut
niin olisi sinulle huonosti käynyt
sitä tahtonut en,
mutta kuitenkin sen pienen lapsosen
Sisältä tyhjä, kuori jää, en enää tulevaisuutta nää
kuollut sisältä kokonaan, vienyt myös mieleni mukanaan
kuolleena jään siis elämään
elämää jota en tahtoisi elääkään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin niin tuttua... kolahti niin paljon kohdalleen. Hyvin olet kirjoittanut.

kuori jää, en enää tulevaisuutta nää----> Ihana kohta ja riimit sopii niin hyvin yhteen koko runossa.

Minä tykkään tästä vaikka se onkin tosi surullinen. Varsinkin viimeiset kaksi riviä on nannaa.

 

Käyttäjän kaikki runot