Elämää

Runoilija just dead

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen ihmehihhuli vaan...
 

Lapsen piti olla kehdossa,
mutta onkin kuollut muttei haudassa.
Teko julma tää monen mieleen jää.
Kuollut jo ennen kun elämä alkaa
Eli ei siis elämää nää.
Oli mulle ilkeä opetus tää.
EI enää jaksa välittää kun en mä sua enää nää.
Kyynel silmässä jään kävelemään katua kylmää yksinään
Ja miettimään mitä tästä selittämään
Kun en kuitenkaan
tämän kanssa voi jäädä elämään.
Mutta olihan tämä elettyä elämää ei sen enempää.
Kipu kasvaa ja sisältä särkee.
Ei siis elämässä tässä oo järkee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin koskettava!! en mä osaa muuta sanoo, sait mutt ajattelee taas^^ kaunis!

muista kohdella itseäsi hyvin!

 

Käyttäjän kaikki runot