Kaipaus 4

Runoilija YouDaOne

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you are going through hell, keep going."
 

En sua mielestäni pois saa,
enkä koskaan tahtoisikaan

Sinulle paljon sanottavaa mulla jäi
niitä haudon nyt mielessäin

Päivittäin sua ajattelen ja toivon
että sä palaisit

Niin paljon sen eteen tehdä voisin,
jotta kohtalo sut takaisin toisi

Toivoisin vain itseni ymmärtävän
et enää läsnä oo ja yksin mun elämää
jatkettava on

Sä musta paljon vahvemman teit, vaikka taivaaseen
kohtalo sut vei

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kauniita kaipausrunoja kaikki nämä neljä.

 

Käyttäjän kaikki runot