Kaipaus 3

Runoilija YouDaOne

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"If you are going through hell, keep going."
 

Hymyilit kauniimmin kuin koskaan
sen ikuisesti muistan ja sanasi sydämeeni ikuistan

En tiennyt lähteväsi pois
ja hetken vei ennenkuin ymmärsin sen

Muistoja, menneitä muistellen
sinua aina kaivaten

Elämääni jatkan eteen päin, muistot aina sydämmessäin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot