Nimetön

Runoilija eclipse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I need to know the truth.
 

Kuolla pois kuin herkkä lintu
tuonelan joutsen
tähdenlento.

Veitseen jäänyt veritahra
parrusta roikkuva köysi
joka heiluu hiljalleen kavalassa tuulessa
keskellä tyhjyyttä.

Elämä on katoavaista.

Pimeydestä kuuluu selkäpiitä karmiva huuto
joku riisti henkensä.

Terä viilsi ihon pintaa
katkaisten kaulan
vieden hengen.

Silmät lasittuvat
viimeinen muistikuva siirtyy ajasta iäisyyteen.

Keho muuttuu jäykäksi
veri ei enää kierrä.

Ei jaksanut enää elämää
ei sen tuomaa tuskaa
ei sen tuomaa pelkkää paskaa.

Ei jaksanut yksin enää tätä matkaa
tahtoi siirtyä helvetin kerhoon.

Nyt makaa pimeydessä hento neito
valkoinen puku veren tahrima.
Yön pimeydessä yksin
seurana vain kylmä kuolema.

Selite: 
Kuka sanoi että kuolema on kaunista?
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
eclipse Nimetön 21.12.2009 2 Runo
eclipse Nimetön 15.2.2010 2 Runo
eclipse Nimetön 15.3.2010 1 Runo
eclipse Taivaan lintu 23.4.2015 1 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 12.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 20.5.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 10.1.2010 0 Runo