Nimetön

Runoilija eclipse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I need to know the truth.
 

Muistot kahlitsee häntä
ei pääse niistä irti.
Silmät katsovat kaukaisuuteen
katsovat mennyttä aikaa.

Ei halua riutua, ei halua pyöriä pohjalla loppuikäänsä.
Mutta mikään ei auta unohtamaan.
Mikään ei auta.

Ei rauhaa päivin eikä öin.
Pedot ryömivät uniin
syövyttävät unen silmistä ja polttavat niihin omat merkkinsä.

Milloin tämä loppuu?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
eclipse Nimetön 20.5.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 10.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 15.2.2010 2 Runo
eclipse Nimetön 12.1.2010 0 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 23.4.2015 0 Runo
eclipse Nimetön 15.3.2010 1 Runo
eclipse Nimetön 21.12.2009 2 Runo
eclipse Taivaan lintu 23.4.2015 1 Runo