Masennuslääke.

Runoilija Devilstear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuole, nuole, nuole.
Et sä mitään musta enää saa.

Musta on hauska katsella kun vajoat alas,
Vieläkin alemmas.

Sä olit vain typerä,
Niin typerä.

Että osaakin ihminen olla,
Idiootti.

Rakasta, rakasta, rakasta.
Rakkauta saat varmasti.
Joltain kauniimmalta.
Joltain älykkäämmältä.

Makaa, makaa, makaa.
Makaa sun omassa pienessä kuopassa.
Kuopassa jonka täytän.
Sen mullalla täytän.

Selite: 
Masennuslääke-purkki teeveessä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuudes aisti?

 

Käyttäjän kaikki runot