Ensimmäistä

Runoilija Devilstear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoit että et voi,
Väitit vastaan.
Mä en usko.

Ja vaikka niin olisi,
Mä olen valmis odottamaan sua.
Laittamaan joidenkin asioiden edelle.

Tällä kertaa.
Tällä kertaa en päästäisi sua menemään.

Koittaisin oppia ensimmäistä kertaa,
Rakastamaan.
Rakastamaan oikeasti.

Koittaisin päästää sut pidemmälle kuin muut.
En olisi niin itsepäinen,
Antaisin sun tehdä valintoja.

Anna mun edes yrittää, saada mahdollisuus?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot