516.

Runoilija Devilstear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Täällä on niin kylmä.
Minuutit vaihtuu tunneiksi,
Tunnit päiviksi,
Päivät kuukausiksi...

Siltä se ainakin tuntuu.

Miksi se on nyt niin vaikeaa,
Vaikea elää asioiden kanssa,
Jotka eivät ennenkään hetkauttaneet?

Ennen pystyi unohtamaan,
Pyyhkimään pois.
Kaiken mitä ei saa.

Nyt vain odottaa,
Että saisi luvan.

Menee siihen päivä,
Viikko,
Kuukausia..

Tuuleen kuiskaa lupauksen;
Lupaan odottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot