Minä

Runoilija AliceAJ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2006
Viimeksi paikalla: 21.3.2023 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori nainen joka kirjoittelee vapaasti omista tuntemuksistaan ja joskus vain jostain ihan muista jutuista mitä vain päähäni pälkähtää! Kiitän kovasti kaikkia palautteesta! Olette kovin ihania :)
 

Tajusin tänä iltana,
Ymmärsin miksi kaikki on näin.
Minua paleltaa,
Missä sinä olet?
Koska saavut luokseni?

Kyselen liikaa.
Olen ihan ulkona.
Ehkä joskus sisällä.
Sinä minun sisällä, sydämessä,
kauniina muistona ja hyvänä olona,
nyt vain tuskan raapivina,
terävinä ja uhmaavina tytönhupakon kyynelinä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin löysin tosta runosta palan itseäni... Koskettava!

 

Käyttäjän kaikki runot