Hunningolla? Hurmiolla.

Runoilija ttthomas

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vähemmän tekoja, enemmän puhetta.
 

Katse nuolee kurveja,
Silmät halusta sokeina.

Huulet vaeltavat vartalolla,
kädet pakaroilla,
mieli jo lantion tasolla

"Ota mut"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot