Kaukana

Runoilija cooliset

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.3.2008
Viimeksi paikalla: 15.12.2021 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1994



'What we think, we become. All that we are arises with our 
thoughts. With our thoughts, we make the world.'
- The Buddha
 
Tukahdutettu raivon huuto,
jäi sun huulilles.
Syvyyksien aalto,
pyyhki mut kauemmas.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mä vaan rakastan sun runojas, kommentoin nyt et muistan, luempa nämä loppuun.

tervetuloa suosikkeihin. :--3

mä vaan rakastan sun runojas, kommentoin nyt et muistan, luempa nämä loppuun.

tervetuloa suosikkeihin. :--3

TOSI KAUNIS.. :)
Vallan kaunis. Tunteet tulevat esille.

 

Käyttäjän kaikki runot