Nimetön

Runoilija Nippeliina

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

enemmän kuin pinnalta näkee, ujo näyttämään kaikkea sitä.
 

Annoit minulle rakkauden kooltaan niin suuren, etten koskaan olisi voinut uskoa todeksi.
Tunteen niin vahvan, ettei kehoni pysty sitä hallitsemaan.
Vasta nyt sen ymmärrän kun olet poissa luotani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot