Julistus

Runoilija rujoilija

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaikki maailman lappuliisat,
tv-luvattomien metsästäjät,
lipun tarkastajat
ja muut veljiensä vartijat
repikää sakkovihkonne
riisukaa univormunne
sanokaa: me emme enää valvo,
me tahdomme työn, jossa meille hymyillään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno.

Hyvin oivallettu
mukava on julistuksesi

tuo viimeinen säe erityisen hyvä..

 

Käyttäjän kaikki runot