Minä, viha, tuska ja rakkaus

Runoilija Gigga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Minä ja vihani, kuljemme yhdessä
minä ja minun tuskani, vierekkäin
Minä ja minun rakkauteni, sisäkkäin
Mutta minun vihani ei koskaan katoa, minun tuskani ei häviä ajallaan,
minun rakkauteni ei kuole koskaan, minä vain hautaan sen syvälle, pimeimpään mieleni kolkkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeati oivallettu!

 

Käyttäjän kaikki runot