Minä olen

Runoilija Gigga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Olen varjosi, olen kipusi,
osaan parantaa tuskasi.
Olen sydämmesi, joka kuuntelee huolesi.
Olen kaipuusi, joka lentää pois,
Olen varjosi, joka tuskasi peittää.
Olen suojasi ,muurisi joka sinua suojelee.
Olen ihminen, toinen puolesi, joka sinua tarvitsee,
täydentääkseen kaiken tämän,
mihin toista nyt yleensäkin tarvitsee.
olen sielusi,
se joka poistaa kivun, tuskasi ja kaipauksesi.
Olen jotain, minkä saisit jos vain haluisit.
En kuitenkaan ole ilmaa,
en kuitenkaan ole kuka vaan
Olen sinulle jotain, mitä sun täytyy elämässäs oppia arvostamaan.

Olen kokonainen,
yhtenäinen.
Olen tarve, jonka joskus koet tarpeelliseksi.
Olen varjo, joka leijailee ympärilläsi,
suojelee sinua pahalta,
kaikelta siltä mitä en koskaan tarvitse kokea.
Kyllä minä pidän sinut turvassa,
tallessa
mailmalta,
joka joskus meitä kaikkia vainoaa.

Olen sinun enkelisi, joka valollaan sydäntäsi koittaa valottaa.
Olen tuulahdus, jonka tunnet kun astun huoneeseen,
olen se häivähdys pimeään tunteeseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot