Kuollut sydän

Runoilija Gigga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Sä vannoit ettet koskaan lähde pois ,
mut lähdit kuitenkin.
Mä tänne yksin jäin
itkemään tietenkin.

Mun sydän on kuollut,
mutta niin olen minäkin.
Enkä minäkään ole aina onnellinen ,
mutta elän kuitenkin, vaikkei välillä siltä tunnukkaan.

En ole vapaa, ilman sua.
En voi nauraa, rakastaa.
En voi edes koittaa elää ilman sua,
sillä tiedän sä jossain vielä kaipaat mua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot