Tyttö ja Susi

Runoilija Rowoe

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen hänen liikkeensä
Tunnen hänen tuoksunsa
Mutta hän ei tunne minua
Ei tiedä minusta mitään

Hänelle olen vain aave
Henki metsän reunalla
Valkoinen kuin lumi
Musta kuin yö

Olemme eri maailmoista
Ei meitä voisi yhdistää
Hänen ruusuiset hiuksensa
Ja minun myskinen turkkini..

Selite: 
tarkkailua metsän reunalta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot