elämää..

Runoilija suviaurora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En koskaan kuvitellut, että elämä
vois olla näin rankkaa.
Valheita ja vastoinkäymisiä , ne tua aika paljon taakkaa.
Mulle jäi vaa surun viiltämät ranteet ja rikki revityt kahleet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot